OV-ambassadeurs helpen anderen graag op weg. Foto: PR

OV-ambassadeurs helpen anderen graag op weg. Foto: PR

OV-ambassadeurs houden spreekuur in Ruurlo

Vervoer

RUURLO - Reizen met het openbaar vervoer is voor lang niet iedereen gesneden koek. Maar gelukkig staan er OV-ambassadeurs met uitgebreide kennis van het openbaar vervoer klaar voor assistentie. Tijdens maandelijkse inloopspreekuren op verschillende locaties geven zij advies en tips over reizen met bus of trein. 

De OV-ambassadeurs helpen anderen om zelfstandig te (blijven) reizen en laten zien dat het openbaar vervoer helemaal niet moeilijk is. Door het zelf te ervaren, zal men merken dat het meevalt. Of het nu gaat om een bezoek aan familie, een museum, of een ziekenhuiscontrole, reizen met het openbaar vervoer wordt dan geen probleem meer.
Het eerstvolgende spreekuur is op woensdag 10 januari van 14 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Oost-Achterhoek vestiging Ruurlo (Dorpsstraat 74). Wie de voorkeur geeft aan telefonisch contact met een OV-ambassadeur kan bellen naar 038 - 303 7010. In het telefonisch spreekuur zijn zij elke werkdag beschikbaar om vragen te beantwoorden: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur  en maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur .
Meer informatie en een overzicht van alle activiteiten op de website.


ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur  

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant